Hozzávalók:. 60dkg szűzpecsenye, 3 szál zöldhagyma, 2 gerezd fokhagyma, 30dkg apró paradicsom, ½ dl oliva olaj, 1.ek. vágott petrezselyem.
Elkészítés:. a húst megmosom, felszeletelem és megsózom. A hagymát, a fokhagymát megpucolom, felaprítom, a paradicsomot ketté vágom.
Serpenyőben felforrósítom az olajat, megsütöm benne a hús szeleteket, mindkét oldalán, majd kiveszem. A vissza maradt olajon megfuttatom a hagymát, fokhagymát. A paradicsomokat a hagymához adjuk, sózzuk, borsózzuk, megszórjuk petrezselyemmel és össze keverjük. Vissza tesszük a hússzeleteket, összemelegítem őket.
2008. szeptember 6., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése