2008. szeptember 6., szombat

Babos hússzeletek (4 személyre)

Hozzávalók: 4 szelet sertéshús, 1 tk. Chilipor, 2 ek. Olaj, 1 zöldhúsú paprika, 1 konzerv kukorica, 1 konzerv fehér bab, 1 konzerv vörös bab, 1 tasak chili con carne alap (pl:. Knorr)

Elkészítés:. A húst leöblítem, kissé kiütögetem, sóval, borssal, chilivel ízesítem.
Felforrósítom az olajat, és a hús mindkét oldalát megsütöm benne. Kiveszem, lecsepegtetem és melegen tartom. Közben a paprikát megmosom, kettévágom, és a húsát, csíkokra szeletelem. A hús után a serpenyőbe teszem, és erős tűzön 3-5 percig pirítom.
A konzervek tartalmát lecsepegtetem és a paprikához keverem. Felöntöm 3dl vízzel, belekeverem az alapot és felforralom. Lefedve, lassú tűzőn kb, 5percig párolom.

Nincsenek megjegyzések: